Waarom Franchise?

Bij Kicks n Sticks kunnen kinderen vanaf 2 jaar al komen bewegen en sporten. Onder deskundige begeleiding en met een sport- en spelprogramma dat perfect is afgestemd op de leeftijd van het kind. Ze doen dit in een gezellig groepje en in een veilige gymzaal. De eerste jaren met papa of mama erbij en vanaf een jaar of 4 zelfstandig. Bij ons leren kinderen op een speelse manier en zonder prestatiedruk de bewegingen en technieken aan die op latere leeftijd belangrijk zijn bij zijn of haar favoriete sport.

Ons concept

Bij Kicks n Sticks draait het om ontwikkeling, plezier, veiligheid en kwaliteit. Wij zijn overtuigd van de toegevoegde waarde van ons concept en zoeken daarom franchisers die ook in andere regio’s van Nederland of in het buitenland een eigen Kicks n Sticks te beginnen. Ons aantrekkelijke, family-friendly franchise concept in combinatie met coaching door specialisten, maakt dat u kunt rekenen op een succesvolle eigen start.

Het voordeel is dat u het niet alleen doet. U kunt rekenen op ons, het team van oprichters, externe specialisten en de andere franchisers. Tevens wordt u intensief begeleidt door deze groep professionals in het tweejarig opstart begeleidingstraject. U profiteert van het tot in detail uitgewerkte concept met alle lessen, spel- en sportmaterialen die u nodig heeft, u maakt gebruik van het door ons ontwikkelde IT-systeem met leerlingvolgsysteem met administratie- , plannings- en verloningsmodules, waardoor u alles snel en vakkundig op kunt starten. Samen versterken we elkaar.

Uw tweejarig begeleidingstraject

Ons franchise concept is dé manier om op een veilige manier voor uzelf te beginnen. Als u zichzelf herkent in de persoon die wij zoeken, kunt u met weinig risico deelnemen. U krijgt daarbij twee jaar lang professionele begeleiding voor het opstarten van uw Kicks n Sticks. U maakt samen met ons een businessplan. Een duidelijk plan van aanpak om van uw Kicks n Sticks een succes te maken. Daarnaast ontzorgen we u in deze twee jaar, zodat u zich volledig kunt richten op de mooiste start van uw Kicks n Sticks. Dit ontzorgen houdt in dat u met uw boekhouding terecht kunt bij onze accountants en dat u gebruik kunt maken van onze administratie-, planning-, marketing-, benchmarking-, community- best practise sharing-modules. Daarbij wordt u door al onze professionals coachend bijgestaan, zodat u stap voor stap leert wat er in de toekomst allemaal komt kijken bij het runnen van de franchise. Ook is er deskundige financiële begeleiding vanuit de bank, waardoor uw risico zo laag mogelijk is.

Wat zoeken wij?

Teamspeler

Wij geloven in teamwork. Dat werkt zo in sport en spel en dat werkt ook in onze organisatie. Samen staan we sterker en alleen als u daar als franchiser ook achter staat, kunnen we met elkaar verder bouwen en het succes van Kicks n Sticks laten groeien.

Top Quality People

Kicks n Sticks zoekt naar franchisers die net als wij gaan voor de hoogste kwaliteit. Die trainingen willen neerzetten waar kinderen blij van worden en waarmee kinderen zich verder ontwikkelen om uiteindelijk, zonder prestatiedruk, hun favoriete sport op hoger niveau te kunnen uitoefenen.

Ervaring met het trainen van kinderen

Wij vinden het belangrijk dat u ervaring heeft met het trainen van kinderen. Dat u weet hoe u de sport- en spelelementen kunt overbrengen, maar dat u ook onze pedagogische visie kunt toepassen. Onze lessen zijn perfect afgestemd op de leeftijdsgroepen waar ze voor bedoeld zijn en gebaseerd op pedagogische theorieën van onder andere Maria Montesorri en Rudolph Steiner.

Bent u de juiste persoon?

Herkent u zichzelf in deze eigenschappen:
• Enthousiast
• Doorzetter
• Sterk in communicatie
• Ondernemend
• Initiatiefrijk
• Sportief

Interesse

Wilt u meer weten over hoe u uw eigen Kicks n Sticks locatie kunt beginnen? Welke regio’s er nog beschikbaar zijn en welke voorwaarden er verbonden zijn aan het franchiseschap? Neem dan contact met ons op. Het invullen van het contactformulier verplicht u uiteraard tot niets. We praten graag vrijblijvend met u over de mogelijkheden.

AchterNaam (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Stad (verplicht)

Land (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Gewenst franchise gebied (verplicht)

Gewenste startdatum dd-mm-jjjj

Reden interesse

Hoeveel tijd per week beschikbaar

Verwachting opbrengsten per maand

Minimaal benodigde opbrengsten per maand

Investeringsbedrag