pkc

Bij Kicks n Sticks kunnen kinderen van 2 tot 6 jaar wèl komen bewegen en sporten. Onder deskundige begeleiding, in een gezellig groepje en in een veilige gymzaal. De eerste jaren met papa of mama erbij en vanaf een jaar of 4 zelfstandig.

Bij Kicks n Sticks leert je kind op een speelse manier goed bewegen. Onze lessen zitten vol spel en plezier en zijn tegelijk zó uitgedacht, dat je kind precies de juiste technieken en bewegingen leert die later van pas komen bij onder andere hockey en voetbal. Daarnaast zal je kind spelenderwijs leren om beter te communiceren en samenwerken.

ol

De lesprogramma’s, vol met leuke uitdagende oefeningen, sluiten perfect aan op de ontwikkeling van je kind in deze leeftijd. We maken gebruik van muziek en leuke, uitdagende spelmaterialen. Zo leert je kind op een speelse manier en zonder prestatiedruk de bewegingen en technieken aan die op latere leeftijd belangrijk zijn bij zijn of haar favoriete sport.

Bij de verschillende sport- en spelactiviteiten maken we gebruik van kleurrijke en uitdagende materialen en muziek. De lessen vinden plaats in de veilige, overzichtelijke omgeving van de gymzaal. De ondergrond is hier ideaal om de juiste motorische vaardigheden aan te leren.

Ben je op zoek naar een organisatie waar je kind in een fijne omgeving kan sporten en spelen? Dan ben je bij Kicks ’n Sticks aan het juiste adres! Onder begeleiding van onze vriendelijke coaches leert je kind op een speelse manier bewegen. De trainingen worden verzorgd door Kicks ’n Sticks, onder begeleiding van o.a. Nikki Verschuuren, Ramon Krijnen en Cecilia van den heiligenberg. Dus ben je benieuwd naar onze lessen? Meld je dan nu aan voor een gratis voetbal of hockey proefles.

Je kind is tussen de 2 en 3 en barst van de energie!

Je kind is tussen de 3 en 4 jaar en wil al rennen en springen

Je kind is 4,5 of 6 jaar en beweegt zich steeds beter

dv6j2

Vanaf 6 jaar kan je gemakkelijk doorstromen bij de Kicks (voetbal) of Sticks (hockey) verenigingen die aangesloten zijn bij Kicks ’n Sticks.

Verder kun je bij Kicks ’n Sticks extra techniektraining volgen en meedoen aan onze super leuke hockey- & voetbalkampen en clinics. Benieuwd naar onze extra techniektraining, kampen en clinics?
Bekijk onze Kicks ’n sticks camps & clinics!

Of je kind nu later wil gaan voetballen, hockeyen of een andere sport wil doen, met Kicks n Sticks staat je kind al meteen met 1-0 voor. Dit omdat we werken aan alle grondvormen van bewegen die voor elke sport belangrijk zijn.

vdovjk

Uit ervaring weten we dat kinderen zich snel ontwikkelen tijdens onze lessen. Als ouder is het hartstikke leuk om dit te volgen. Je merkt het als je met je kind speelt en je ziet het tijdens onze lessen. Daarnaast heeft elk kind een digitaal Kicks n Sticks-paspoort waarin je de voortgang van je kind online kunt volgen.

De categorieën waarop wij de voortgang meten: 

• Cognitief
• Sociaal-emotioneel
• Motorisch
• Sport specifiek

Wil je meer weten over het Kicks ’n Sticks software?