MEERWAARDE VAN KICKS ‘N STICKS VOOR UW VERENIGING

1. KWALITEIT STRUCTUUR EN ONTZORGEN 

Kicks ’n Sticks helpt u bijvoorbeeld de kwaliteit van uw spelers, trainers en de trainingen te optimaliseren. Onze filosofie daarbij is dat technische basis skills de versneller zijn voor de verdere ontwikkeling van het individu en het team. We brengen structuur aan in uw trainingsaanbod en creëren desgewenst zelfs een eigen verenigingsacademy compleet met leer- en ontwikkellijnen. We helpen u met de coördinatie en planning van de trainingen en bieden een behulpzaam softwarepakket waarin alle materialen te vinden zijn en waarmee u (en trainers en ouders) de ontwikkelingen kunt volgen. Onze gekwalificeerde (inclusief VOG en EHBO), gecertificeerde en ervaren trainers nemen zelf complete taken over van uw vereniging. Zij en het Kicks ’n Sticks concept zijn constant in ontwikkeling en we delen de nieuwste inzichten graag met u. 

2. MAATSCHAPPELIJKE ROL VERSTERKEN 

Het Kicks ’n Sticks concept stelt u als vereniging in staat een brede doelgroep te bereiken. Mede door onze nauwe banden met kinderdagverblijven, BSO’s en basisscholen, stellen we u in staat kinderen al zeer jong enthousiast te maken voor uw sport en vereniging. Door de trainingen aan de leerlijnen en de belevingswereld van deze kinderen te koppelen, zorgen we voor een verantwoord sportaanbod, dat de algehele ontwikkeling kan bevorderen. Argumenten die zeker uw gemeente zullen interesseren. Met Kicks ’n Sticks versterkt u uw vereniging en de regio.

3. VERDIENMODEL

We werken graag samen met u als club. Daarom bieden we in veel gevallen een nieuw soort lidmaatschap aan, waarbij de kinderen (al vanaf twee jaar) lid van uw club worden. Kicks ’n Sticks verzorgt vervolgens de trainingen, en zorgt dat de kinderen regelmatig bij u op de club komen. Voor uw vereniging betekent dit extra inkomsten, zonder extra inspanning! Bovendien ontvangt u een aanzienlijk deel van de inkomsten die we, middels het organiseren van extra activiteiten als vakantiekampen en extra trainingsmogelijkheden voor uw leden, weten te genereren. 

TRAIN DE TRAINER OF TRAININGEN OVERNEMEN
Kwaliteitsimpuls

 

Uw sport professionaliseert steeds verder. Daar wilt u als vereniging in mee. Sterker nog; u wilt misschien wel voorop (blijven) lopen. Maar hoe? We organiseren inspiratiesessies en uitvoerende sessies voor TC en trainers. We kunnen de corrigerende rol van jeugdtrainers overnemen, zodat alle trainingen voor de trainers (vrijwilligers en stagiairs) voorbereid zijn. We coachen trainers zodat zij de spelers kunnen enthousiasmeren en zichzelf volledig kunnen ontwikkelen. 

ONDERSTEUNENDE VERENIGINGSSOFTWARE 
De nieuwe manier van communiceren 

 

Alle trainingsprogramma’s en -schema’s, duidelijke instructiefilmpjes van de technieken door topspelers, algemene leerlijnen, persoonlijke ontwikkelingsplannen en -paspoorten, clubnieuws, wedstrijdschema’s, leuke en uitdagende berichten, leuke leerspelletjes voor thuis, waarin de clubnormen en – waarden regelmatig op een leuke manier getraind worden… Het zit allemaal in de speciaal ontwikkelde Kicks ’n Sticks software die toegankelijk is voor  de vereniging, de kinderen en hun ouders. Inclusief uw eigen verenings app in de app store. Dat maakt communiceren wel heel makkelijk en beter communiceren helpt u de kwaliteit van uw vereniging te verbeteren en te borgen. De software is geschikt voor smartphone, tablet en pc. 

EXTRA TECHNIEKTRAINING
Lekker bijspijkeren 

 

Nog beter worden; kinderen vinden dat heel leuk. Zeker als techniektrainingen worden gegeven in de vorm van fantastische, leuke en uitdagende oefenvoren waarbij uiteraard de nieuwste en coolste trucs aan bod komen. Kicks ’n Sticks hanteert de filosofie dat basis skills de versneller zijn van de ontwikkeling van individu en team en die filosofie brengen we graag over tijdens extra techniektraining gedurende het seizoen of bijvoorbeeld in de winter- of zomerstop. Dus: basis skills, vette trucs en veel fun! 

HET NIEUWE LIDMAATSCHAP
Educatief spel en sport 

 

We creëren een nieuwe lidmaatschap binnen uw vereniging voor 2-6 jarigen. We gaan met deze nieuwe leden onder deskundige begeleiding, in een gezellig groepjes en in een veilige gymzaal educatief, spelenderwijs aan de slag. Na het zesde jaar zijn ze klaar voor ‘heet echte werk’ op het veld in de jongste jeugdteams. 

VAKANTIEKAMPEN EN CLINICS
De perfecte overbrugging

 

De vakanties; eindelijk niet naar school en je eens lekker op je sport richten. Daarom organiseert Kicks ’n Sticks super leuke en actieve vakantiekampen en clinics. Beter worden en plezier hebben tegelijk! Ook handig voor ouders die minder opvang hoeven te regelen. 

Interesse? We maken graag met een passende selectie uit ons totale aanbod.

KNOP NEEM CONTACT OP