Kicks n Sticks organiseert te gekke herfstkampen  voor hockeyers, voetballers en cricket spelers.

In 2020 organiseert Kicks n Sticks weer meerdere twee-daagse hockey-, voetbal- en cricketkampen op verschillende locaties in Nederland.

Hier kunnen kids tussen de van 4 jaar oud t/m 18 jaar oud onder professionele begeleiding naar hartelust spelen, leren en zich ontwikkelen.

Schrijf je nu in voor één van de te gekke kampen bij jou in de buurt!

Inschrijven!

Dit jaar bieden we naast te gekke twee-daagse herfstkampen op verschillende locaties de mogelijkheid om het aantal dagen uit te breiden. Zo kan je de te gekke kampen van twee dagen op verschillende locaties uitbreiden naar 3 of 5 dagen!

Naast te gekke oefeningen en twee dagen vol hockey, voetbal of cricket plezier, krijg je bij onze activiteiten een te gek Indian maharadja T-shirt cadeau! Schrijf je nu snel in!

De kosten voor 2 kampdagen hockey bedragen €105,00. Met de uitbreiding naar 3 dagen zijn de kosten €150,00 en voor 5 trainingsdagen zijn de kosten €240,00.
De kosten voor 2 kampdagen voetbal zijn €120,00.
De cricketkampen worden smiddags georganiseerd en zijn €37,50 voor 1 middag en €70,- voor 2 middagen.

Inschrijven

Voor alle kampdagen geldt dat deze minimaal twee dagen duren (overnachting wordt niet gefaciliteerd). 

Vanaf dit jaar worden de deelnemers verdeeld in drie groepen: de Mini’s, de Juniors en de Legends. Zo kunnen we iedereen maximaal ondersteunen op zijn of haar niveau!

Zo gaan de mini’s in kleine groepjes aan de hand van een spannend verhaal aan de slag met verschillende hockey/voetbal oefeningen. Deze wisselen we af met supergave  activiteiten zoals uitdagende tik spelletjes en hockey/voetbal balrovertje.


Wat kun je verwachten bij de mini’s:
– Trainen op basistechnieken
– Uitdagende spelletjes
– Veel aandacht voor samenwerken
– Coole trainingsmaterialen
– En nog veel meer…

Inschrijven

Juniors: Een hockey, voetbal of cricketkamp vol sportplezier voor echte fans.

We gaan aan de slag met fanatieke hockey, voetbal en cricketoefeningen die we afwisselen met te gekke spelvormen zoals: wedstrijdjes en challenges. We richten ons op de basis-skills van de techniek en gaan aan de slag met de nieuwste tricks.

Wat Kun je verder verwachten:
– Trainen op het verbeteren van je basistechniek
– Leren nieuwe skills & tricks
– Challenges
– Meettrainingen
– Uitdagende trainingsmaterialen
– En nog veel meer….

Tijdens de junior herfstkampen bieden we de FUN-factor op een geheel nieuwe manier. We gaan namelijk aan de slag met meettrainingen waarbij we jouw vooruitgang meten. We doen oefeningen waarbij we meten hoe snel en hoe goed jij deze uitvoert. We bekijken jouw resultaten en je gaat aan de slag om je eigen score te verbeteren. De resultaten kun je aan het eind van de dag terugzien in je eigen digitale paspoortje. 

Meld je nu aan en mis het niet!  

Inschrijven