Kicks n Sticks organiseert te gekke zomer activiteiten  voor hockeyers en voetballers.

In 2020 organiseert Kicks n Sticks weer meerdere twee-daagse hockey-en voetbalactiviteiten op verschillende clubs in Nederland.

Hier kunnen kids tussen de van 4 jaar oud t/m 14 jaar oud onder professionele begeleiding naar hartelust spelen, leren en zich ontwikkelen.

Schrijf je nu in voor één van de te gek activiteiten bij jou in de buurt!

Inschrijven!

Dit jaar bieden we naast te gekke twee-daagse zomer activiteiten op verschillende locaties de mogelijkheid om het aantal dagen uit te breiden. Zo kan je de te gekke trainingsdagen uitbreiden naar 3 of 5 dagen!

Naast te gekke oefeningen en twee dagen vol hockey/voetbal plezier, krijg je bij onze activiteiten een te gek Indian maharadja T-shirt cadeau! Schrijf je nu snel in!

De kosten voor 2 trainingsdagen bedragen €105,00. Met de uitbreiding naar 3 dagen zijn de kosten €150,00 en voor 5 trainingsdagen zijn de kosten €240,00.

Inschrijven

Voor alle trainingsdagen geldt dat deze minimaal twee dagen duren (overnachting wordt niet gefaciliteerd). 

Vanaf dit jaar worden de deelnemers verdeeld in drie groepen: de Mini’s, de Juniors en de Legends. Zo kunnen we iedereen maximaal ondersteunen op zijn of haar niveau!

Zo gaan de mini’s in kleine groepjes aan de hand van een spannend verhaal aan de slag met verschillende hockey/voetbal oefeningen. Deze wisselen we af met supergave  activiteiten zoals uitdagende tik spelletjes en hockey/voetbal balrovertje.


Wat kun je verwachten bij de mini’s:
– Trainen op basistechnieken
– Uitdagende spelletjes
– Veel aandacht voor samenwerken
– Coole trainingsmaterialen
– En nog veel meer…

Inschrijven

Juniors: Een hockey/voetbal activiteiten vol sportplezier voor echte hockey/voetbalfans.

We gaan aan de slag met fanatieke hockey/voetbal oefeningen die we afwisselen met te gekke spelvormen zoals: wedstrijdjes 1vs1, 2vs2 en overtal situaties. We rockten ons op de basis-skills van de techniek en gaan aan de slag met de nieuwste tricks.

Wat Kun je verder verwachten:
– Trainen op het verbeteren van je basistechniek
– Leren nieuwe skills & tricks
– Challenges
– Meettrainingen
– Uitdagende trainingsmaterialen
– En nog veel meer….

Tijdens de junior zomeractiviteiten bieden we de FUN-factor op een geheel nieuwe manier. We gaan namelijk aan de slag met meettrainingen waarbij we jouw vooruitgang meten. We doen oefeningen waarbij we meten hoe snel en hoe goed jij deze uitvoert. We bekijken jouw resultaten en je gaat aan de slag om je eigen score te verbeteren. De resultaten kun je aan het eind van de dag terugzien in je eigen digitale paspoortje. 

Meld je nu aan en mis het niet!  

Inschrijven