Kicks n Sticks organiseert te gekke 2-daagse hockey-en voetbal kampen in Nederland en België.

In 2019 organiseert Kicks n Sticks weer meerdere twee-daagse hockey-en voetbalkampen op verschillende clubs in Nederland en België.

Hier kunnen kids tussen de van 4 jaar oud t/m 12 jaar oud onder professionele begeleiding naar hartelust spelen, leren en zich ontwikkelen.

Reserveer vast een plaats voor de Herfstkampen!

reserveer!

Door het jaar heen zijn er drie momenten waarop Kicks n Sticks kampen aanbied: de Mei-kampen, de Zomer-kampen en de Herfst-kampen. Meld je nu aan voor de te gekke Mei-kampen bij jou in de buurt!

Naast te gekke oefeningen en twee dagen vol hockey/voetbal plezier, krijg je bij ons kamp een te gek Indian maharadja T-shirt cadeau! Schrijf je nu snel in!

De kosten bedragen €105,00 voor een tweedaags hockeykamp en €79,95 voor een tweedaags voetbalkamp!

Inschrijven

Voor alle kampen geldt dat deze twee dagen duren (overnachting wordt niet gefaciliteerd).

Omdat de leeftijd op de kampen nogal uiteenloopt wordt er onderscheid gemaakt in leeftijden met het indelen van verschillende groepen. Kids van 4 tot 6 jaar oud volgen tijdens het kamp een ander programma dan de de oudere kids.

Ons programma is zo gemaakt, dat het voor elk niveau hockeyer/voetballer een fantastisch kamp gaat worden. Zonder alles al prijs te geven hier een kleine greep uit wat je mag verwachten:

– Techniektraining
– Gave attracties zoals de speedmeter
– Leuke spelletjes
– Spannende wedstrijdjes
  En nog veel meer…….

Inschrijven