fbpx Skip to main content

Reguliere KIDS kampen

De reguliere kids kampen zijn een geweldige manier voor kinderen om plezier te hebben, nieuwe vrienden te maken en hun vaardigheden te verbeteren. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, ons kamp biedt een uitdagende en leuke omgeving voor alle niveaus.

Ons doel is om een positieve en ondersteunende omgeving te creëren waarin kinderen hun liefde voor hockey kunnen ontdekken en ontwikkelen. We stimuleren teamwork, respect en discipline, terwijl we ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en plezier heeft.

Of je nu droomt van het worden van een professionele hockeyer of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om actief te zijn en nieuwe vrienden te maken, onze reguliere kids kampen zijn de perfecte keuze. Kom en doe met ons mee voor een onvergetelijke zomer vol plezier en hockeyavonturen!

Reguliere KIDS kampen

We bieden hoogwaardige coaching door ervaren toptrainers met minimaal 1e klasse ervaring. Onze trainingen richten zich op complete ontwikkeling, met nadruk op technische, tactische en motorische vooruitgang. We creëren een gezellige competitieve sfeer die spelers motiveert en inspireert, met een focus op individuele groei en het maximaliseren van potentieel. De inspirerende omgeving daagt spelers uit om te excelleren, stimuleert zelfreflectie en helpt bij het opbouwen van zelfvertrouwen op het veld.

Hockeykampen agenda