fbpx Skip to main content

Reguliere KIDS kampen

De reguliere kids kampen zijn een geweldige manier voor kinderen om plezier te hebben, nieuwe vrienden te maken en hun vaardigheden te verbeteren. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, ons kamp biedt een uitdagende en leuke omgeving voor alle niveaus.

Ons doel is om een positieve en ondersteunende omgeving te creëren waarin kinderen hun liefde voor hockey kunnen ontdekken en ontwikkelen. We stimuleren teamwork, respect en discipline, terwijl we ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en plezier heeft.

Of je nu droomt van het worden van een professionele hockeyer of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om actief te zijn en nieuwe vrienden te maken, onze reguliere kids kampen zijn de perfecte keuze. Kom en doe met ons mee voor een onvergetelijke zomer vol plezier en hockeyavonturen!

Schrijf je nu in voor één van de te gekke kampen bij jou in de buurt!

High Performance kampen

Deze kampen zijn speciaal voor de echt hockey liefhebbers die serieus beter willen worden.

Doe mee met de nieuwe High Performance kampen en word de beste van de beste op het hockeyveld! Wil jij de aller vetste tricks leren, alles begrijpen van techniek en meer inzicht krijgen in tactiek?! Dat is waar het om draait op onze performance kampen. Hockey, Hockey en nog een Hockey!

Schrijf je nu in voor één van de te gekke kampen bij jou in de buurt!