fbpx Skip to main content

Kwaliteit, structuur & ontzorgen

Kicks n Sticks helpt u de kwaliteit van uw spelers, trainers en de trainingen te optimaliseren. Onze filosofie is dat technische basis skills de versneller zijn voor de verdere ontwikkeling van het individu en het team.

We brengen structuur aan in uw trainingsaanbod en creëren desgewenst zelfs een eigen verenigingsacademy compleet met leer- en ontwikkellijnen. We helpen u met de coördinatie en planning van de trainingen en bieden een behulpzaam softwarepakket waarin alle materialen te vinden zijn en waarmee u (en trainers en ouders) de ontwikkelingen kunt volgen.

Onze gekwalificeerde (inclusief VOG en EHBO), gecertificeerde en ervaren trainers nemen zelf complete taken over van uw vereniging. Zij en het Kicks N Sticks concept zijn constant in ontwikkeling en we delen de nieuwste inzichten graag met u.

Contact

De perfecte overbrugging

De vakanties; niet naar school en je eens lekker op je sport richten. Daarom organiseert Kicks N Sticks super leuke en actieve vakantiekampen en clinics. Plezier hebben en beter worden in je sport ! Ook handig voor ouders die minder opvang hoeven te regelen.

 

Interesse? We maken graag met een passende selectie uit ons totale aanbod.

Maatschappelijke rol versterken

Het Kicks N Sticks concept stelt u als vereniging in staat een bredere doelgroep te bereiken. Mede dankzij onze nauwe banden met kinderdagverblijven, BSO’s en basisscholen, stellen we u in staat kinderen al zeer jong enthousiast te maken voor uw sport en vereniging. 

Door de trainingen aan de leerlijnen en de belevingswereld van deze kinderen te koppelen, zorgen we voor een verantwoord sportaanbod, dat de algehele ontwikkeling kan bevorderen. We willen kinderen zo vroeg mogelijk goed leren bewegen en aan het bewegen houden. Argumenten die zeker uw gemeente zullen interesseren.

Diensten:

  • Ledenwerving door middel van activatie
  • Technisch beleid (wij helpen dit uit te zetten binnen een club)
  • Train de trainer
  • Coördinatie
  • Inhuren van onze kwaliteitstrainers
  • Bootcamp op jouw club
  • Software voor hockey- en voetbal (GoPlay)
  • Peuter- en Kleuter pakket