fbpx Skip to main content

De voorjaarskampen komen er weer aan. De inschrijvingen zijn nu geopend. Nog een paar weken en dan is het zover.

We zijn weer druk bezig met de organisatie van hockey-, voetbal- en cricketkampen op verschillende locaties in Nederland.

Hier kunnen kids tussen de van 4 jaar oud t/m 14 jaar oud onder professionele begeleiding naar hartelust spelen, leren en zich ontwikkelen.

Schrijf je nu in voor één van de te gekke kampen bij jou in de buurt!

Inschrijven voor een kamp!

Dit jaar bieden we te gekke één en twee-daagse kampen aan op verschillende locaties 

Naast te gekke oefeningen en twee dagen vol hockey, voetbal of cricket plezier, krijg je bij onze activiteiten een te gek Indian maharadja T-shirt cadeau! Schrijf je nu snel in!

Er komen weer te gekke kampen en clinics aan op het gebied van hockey, voetbal en cricket. Wacht niet te lang en zorg dat je jouw plek vast zeker stelt!

Locaties

Voor alle kampdagen geldt dat deze één of  twee dagen duren (overnachting wordt niet gefaciliteerd). 

Vanaf dit jaar worden de deelnemers verdeeld in drie groepen: de Mini’s, de Juniors en de Legends. Zo kunnen we iedereen maximaal ondersteunen op zijn of haar niveau!

Zo gaan de mini’s in kleine groepjes aan de hand van een spannend verhaal aan de slag met verschillende hockey/voetbal oefeningen. Deze wisselen we af met supergave  activiteiten zoals uitdagende tik spelletjes en hockey/voetbal balrovertje.


Wat kun je verwachten bij de mini’s:
– Trainen op basistechnieken
– Uitdagende spelletjes
– Veel aandacht voor samenwerken
– Coole trainingsmaterialen
– En nog veel meer…

Inschrijven

Juniors: Een hockey, voetbal of cricketkamp vol sportplezier voor echte fans.

We gaan aan de slag met fanatieke hockey, voetbal en cricketoefeningen die we afwisselen met te gekke spelvormen zoals: wedstrijdjes en challenges. We richten ons op de basis-skills van de techniek en gaan aan de slag met de nieuwste tricks.

Wat Kun je verder verwachten:
– Trainen op het verbeteren van je basistechniek
– Leren nieuwe skills & tricks
– Challenges
– Meettrainingen
– Uitdagende trainingsmaterialen
– En nog veel meer….

Tijdens de junior kampen bieden we de FUN-factor op een geheel nieuwe manier. We gaan namelijk aan de slag met meettrainingen waarbij we jouw vooruitgang meten. We doen oefeningen waarbij we meten hoe snel en hoe goed jij deze uitvoert. We bekijken jouw resultaten en je gaat aan de slag om je eigen score te verbeteren. De resultaten kun je aan het eind van de dag terugzien in je eigen digitale paspoortje. 

Meld je nu aan en mis het niet!  

Inschrijven