fbpx Skip to main content

Kicks n Sticks helpt u de kwaliteit van uw spelers, trainers en de trainingen te optimaliseren. Onze filosofie is dat technische basis skills de versneller zijn voor de verdere ontwikkeling van het individu en het team. 

We brengen structuur aan in uw trainingsaanbod en creëren desgewenst zelfs een eigen verenigingsacademy compleet met leer- en ontwikkellijnen.

We helpen u met de coördinatie en planning van de trainingen en bieden een behulpzaam softwarepakket waarin alle materialen te vinden zijn en waarmee u (en trainers en ouders) de ontwikkelingen kunt volgen. Onze gekwalificeerde (inclusief VOG en EHBO), gecertificeerde en ervaren trainers nemen zelf complete taken over van uw vereniging.

Zij en het Kicks n Sticks concept zijn constant in ontwikkeling en we delen de nieuwste inzichten graag met u.

Meer weten?
 
 
 
 

Het Kicks n Sticks concept stelt u als vereniging in staat een bredere doelgroep te bereiken. Mede dankzij onze nauwe banden met kinderdagverblijven, BSO’s en basisscholen, stellen we u in staat kinderen al zeer jong enthousiast te maken voor uw sport en vereniging. 

Door de trainingen aan de leerlijnen en de belevingswereld van deze kinderen te koppelen, zorgen we voor een verantwoord sportaanbod, dat de algehele ontwikkeling kan bevorderen. We willen kinderen zo vroeg mogelijk goed leren bewegen en aan het bewegen houden. Argumenten die zeker uw gemeente zullen interesseren.

Met Kicks n Sticks versterkt u uw vereniging en de regio.

Meer weten?

We werken graag samen met u als club. Daarom bieden we in veel gevallen een nieuw soort lidmaatschap aan, waarbij de kinderen (al vanaf twee jaar) lid van uw club worden. Kicks n Sticks verzorgt vervolgens de trainingen, en zorgt dat de kinderen regelmatig bij u op de club komen.

Voor uw vereniging betekent dit extra inkomsten, zonder extra inspanning! Bovendien ontvangt u een aanzienlijk deel van de inkomsten die we, middels het organiseren van extra activiteiten als vakantiekampen en extra trainingsmogelijkheden voor uw leden, weten te genereren.

Meer weten?

Kwaliteitsimpuls

Uw sport professionaliseert steeds verder. Daar wilt u als vereniging in mee. Sterker nog; u wilt misschien wel voorop (blijven) lopen. Maar hoe?

We organiseren inspiratiesessies en uitvoerende sessies voor TC en trainers. We kunnen de jeugdtrainers helpen en begeleiden.Ook kunnen we ervoor zorgen dat alle trainingen voor de trainers (vrijwilligers en stagiairs) voorbereid zijn. 

We coachen trainers zodat zij de spelers kunnen enthousiasmeren en zichzelf en de spelers optimaal kunnen ontwikkelen.

Meer weten?

Lekker bijspijkeren

Nog beter worden; kinderen vinden dat heel leuk. Zeker als techniektrainingen worden gegeven in de vorm van leuke en uitdagende oefenvormen waarbij uiteraard de nieuwste en coolste trucs aan bod komen.

Kicks n Sticks hanteert de filosofie dat basis skills de versneller zijn van de ontwikkeling van individu en team en die filosofie brengen we graag over tijdens extra techniektraining gedurende het seizoen of bijvoorbeeld in de winter- of zomerstop.

Dus: basis skills, vette trucs en veel fun!

Meer weten?

Kicks n Sticks heeft een alles omvattende app ontwikkeld. Hierin kunnen alle trainingen en wedstrijden gepland worden.Trainers kunnen trainingen erin maken en klaarzetten. De technieken worden uitgelegd en verduidelijkt door instructiefilmpjes door topspelers. Ook kunnen er algemene leerlijnen, persoonlijke ontwikkelingsplannen en –paspoorten in worden geïmplementeerd.

Het zit allemaal in de speciaal ontwikkelde Kicks n Sticks software die toegankelijk is voor de vereniging, de kinderen en hun ouders. Het is een eigen verenings app met clublogo. Het maakt communiceren wel heel makkelijk en beter communiceren helpt u de kwaliteit van uw vereniging te verbeteren. Ook is de app een geweldige tool om de kennis van trainers te behouden en te borgen.

De software is geschikt voor smartphone, tablet en pc.

Een nieuwe lidmaatschap binnen uw vereniging voor 2-6 jarigen

We creëren een nieuwe lidmaatschap binnen uw vereniging voor 2-6 jarigen. We gaan met deze nieuwe leden onder deskundige begeleiding, in gezellige groepjes en in een veilige gymzaal spelenderwijs en toch educatief aan de slag. Bij kinderen van 2-4 jaar doet er een ouder mee, meteen een stukje quality-time met je kind. Vanaf 4 jaar mogen ze alleen. Na het zesde jaar zijn ze klaar voor ‘het echte werk’ op het veld in de jongste jeugdteams.

Een nieuwe lidmaatschap binnen uw vereniging voor 2-6 jarigen

Meer weten?

De vakanties; niet naar school en je eens lekker op je sport richten. Daarom organiseert Kicks n Sticks super leuke en actieve vakantiekampen en clinics. Plezier hebben en beter worden in je sport ! Ook handig voor ouders die minder opvang hoeven te regelen.

Interesse? We maken graag met een passende selectie uit ons totale aanbod.

Meer weten?